Lūdzu, ņemiet vērā! Vietnē esošais attēls var atšķirties no sākotnējā produkta.

Amonija hlorīds

 4.45 39.70 /gab.

  • Formula: NH4Cl
  • Cas: 12125-02-9
  • EC: 235-186-4

Lauksaimniecībā amonija hlorīdu izmanto kā sekundāro mēslojumu, ko izmanto galvenokārt rudenī, lai samazinātu un noņemtu hlora saturu no augsnes. Tas uzlabo ražu. Pievienojiet neitrālām vai sārmainām augsnēm, piemērots arī melnzemei.

 4.45 /gab.

Nav noliktavā

 39.70 /gab.

Nav noliktavā

Amonija hlorīds

prod_image

* lauki ir obligāti

Apraksts

Amonija hlorīds

Amonija hlorīds ir pazīstams arī kā amonjaks vai amonija hlorīds. Pēc izskata šī ķīmiskā viela ir pulverveida kristāliska viela, kurai ir dažādas krāsas no baltas līdz rozā. Tas šķīst ūdenī un nav ļoti higroskopisks. Jo īpaši, mijiedarbojoties ar ūdeni, notiek reakcija, kuras rezultātā veidojas amonjaks. Lauksaimniecībā amonija hlorīdu izmanto kā sekundāro mēslojumu, ko izmanto galvenokārt rudenī, lai samazinātu un noņemtu hlora saturu no augsnes.

Amonija hlorīda izmantošana

  • Amonija hlorīdu izmanto lauksaimniecībā kā mēslojumu, ko galvenokārt izmanto rudenī, lai samazinātu un noņemtu hloru no augsnes. Tas uzlabo ražu. Pievienojiet neitrālām vai sārmainām augsnēm, piemērotas arī melnajām augsnēm.
  • Amonija hlorīdu izmanto arī tekstilrūpniecībā audumu krāsošanai; ķīmiskajā rūpniecībā vielu izmanto kā līmvielu un laku cietinātāju.
  • Elektrorūpniecības uzņēmumos amonija hlorīdu izmanto, lai lodēšanas laikā noņemtu oksīda plēvi no metāla izstrādājumu virsmām. Amonija hlorīdu izmanto krāsainajā metalurģijā metālu kodināšanai.
  • Šo reaģentu izmanto signālu un dūmu bumbu ražošanā kā dūmu ģeneratoru.

Kā redzam, amonija hlorīds ir reaģents, kas nepieciešams lauksaimniecībā, pārtikas rūpniecībā, metālapstrādes un galvanizācijas procesos. Tas ir dažu medikamentu avots: amonjaks, sirds atslāņošanās līdzekļi un diurētiskie līdzekļi.

Amonija hlorīds – kur pirkt?

Amonija hlorīdu var nopirkt ChemLV mājaslapā vai mūsu noliktavā (iepriekš zvanot). Cena atkarīga no daudzuma, vairumtirdzniecības pircējiem atlaides, pieejams 1kg un 25kg maisos.

Apskatiet arī citas mūsu katalogā piedāvātās ķīmiskās vielas un mēslošanas līdzekļus.

Drošība

Signālvārds — brīdinājums

Uzlīmes (piktogramma) — GHS07

Bīstamības apzīmējumi –

H302 – Kaitīgs norijot
H319 – Izraisa nopietnu acu kairinājumu.

Brīdinājuma apzīmējumi –

P301 + P330 + P331 – NORĪŠANAS GADĪJUMĀ: izskalot muti. NEIZRAISĪT vemšanu.
P312 – Ja jūtaties slikti, sazinieties ar SAINDĒŠANĀS CENTRU vai ārstu.
P264 – Pēc apstrādes rūpīgi nomazgāt seju, rokas un jebkuru pakļauto ādu.
P280 – Valkājiet aizsargbrilles/sejas aizsargus.
P305 + P351 + P338 – SASKARĒ AR ACĪM: uzmanīgi skalot ar ūdeni vairākas minūtes. Izņemiet kontaktlēcas, ja jums tās ir, un tas ir viegli izdarāms. Turpināt skalošanu

Papildu informācija

Svars1 kg
Iepakojums

Maiss 1 kg, Maiss 25 kg

Vielas sastāvs

Pulveris

Formula

NH4Cl

Cas

12125-02-9

EC

235-186-4

Uzlīmes (piktogramma)

GHS07

Signālvārds

Brīdinājums

Savienojums

Amonijs

Krāsa

Balts

Sīkdatnes

Šī vietne anonīmi izseko apmeklējumus, lai padarītu vietni lietotājam draudzīgāku. Lūdzu, aizveriet šo dialoglodziņu, lai apstiprinātu, ka esat apmierināts ar to, vai uzzinātu vairāk “Privātuma politika”.