Lūdzu, ņemiet vērā! Vietnē esošais attēls var atšķirties no sākotnējā produkta.

Sāls tabletes (25 kg)

 9.98 /gab.

  • Formula: NaCl
  • Cas: 7647-14-5
  • EC: 231-598-3

Sāls priekš:

  • - ūdens mīkstināšanai
  • - ūdens attīrīšanai
  • - mājas filtriem
  • - ūdens dezinfekcijai peldbaseinos
  • - trauku mazgājamajai mašīnai
  • - veļas mašīnām

Sāls tabletes (25 kg)

prod_image

* lauki ir obligāti

Apraksts

Sāls tabletes (25 kg)

Sāls tabletes ir inovatīvs produkts, kas paredzēts augstas kvalitātes ūdens attīrīšanai un mīkstināšanai sadzīves un rūpnieciskos apstākļos. Šis unikālais sāls veids ir pieejams kompaktās tabletēs, kas īpaši izstrādātas ērtai lietošanai un precīzai dozēšanai.

Sāls tabletes galvenā sastāvdaļa ir augstas kvalitātes jēlsāls, kas ir rūpīgi apstrādāts un attīrīts. Šis process nodrošina, ka nav piemaisījumu vai piesārņotāju, padarot tablešu sāli par ideālu risinājumu dažādiem ar ūdeni saistītiem lietojumiem.

Viens no galvenajiem tablešu sāls izmantošanas veidiem ir ūdens attīrīšana. Tabletes viegli šķīst, nodrošinot ātru un efektīvu piesārņotāju, tostarp metālu, hlora un citu kaitīgu vielu, noņemšanu. Tas jo īpaši attiecas uz ūdens apgādes un filtrēšanas sistēmām, kur tablešu sāls var ievērojami palielināt ūdens attīrīšanas efektivitāti.

Sāls ūdens attīrīšanai teblešu veidā ir videi draudzīgs risinājums. Tā lietošana samazina nepieciešamību izmantot ķimikālijas, ko parasti izmanto ūdens attīrīšanai. Tādējādi sāls ūdens attīrīšanai kļūst par galveno elementu videi draudzīgu un ilgtspējīgu ūdens attīrīšanas metožu meklējumos.

Turklāt sāls teblešu veidā tiek izmantots ūdens mīkstināšanas jomā. Sāls palīdz izvadīt liekos minerālus, piemēram, kalciju un magniju. Tas savukārt samazina katlakmens veidošanos ūdens apgādes sistēmās un sadzīves tehnikā. Tas nozīmē, ka sāls ūdens mīkstināšanai ne tikai nodrošina tīru ūdeni, bet arī pagarina sadzīves tehnikas kalpošanas laiku, kas ir svarīgs aspekts patērētājiem.

Visbeidzot, sāls tabletes ir novatorisks risinājums, lai jūsu ūdens būtu tīrs un mīksts. Tā izmantošana ūdens attīrīšanas un mīkstināšanas sistēmās padara to par būtisku sastāvdaļu ūdens sistēmu veselības un ilgmūžības uzturēšanai mājās, uzņēmumos un citās telpās. Tablešu sāls ir galvenais elements augstas kvalitātes ūdens nodrošināšanā dažādām vajadzībām, savukārt tā lietošanas vienkāršība padara to par iecienītu izvēli patērētāju vidū.

Veikalā Chem.LV vari iegādāties sāls tabletes ūdenim jebkurā nepieciešamajā daudzumā. Produkta cena būs atkarīga no iegādātā apjoma.

Pieejams arī: Šļūtenes ūdenim un saspiestam gaisam, Ūdeņraža peroksīds 50%, Absorbents granulas, Siltumnesējs -20˚C.

Papildu informācija

Svars25 kg
Vielas sastāvs

Tabletes

Iepakojums

Maiss 25 kg

Formula

NaCl

Cas

7647-14-5

EC

231-598-3

Uzlīmes (piktogramma)

Krāsa

Balts

Sīkdatnes

Šī vietne anonīmi izseko apmeklējumus, lai padarītu vietni lietotājam draudzīgāku. Lūdzu, aizveriet šo dialoglodziņu, lai apstiprinātu, ka esat apmierināts ar to, vai uzzinātu vairāk “Privātuma politika”.