Lūdzu, ņemiet vērā! Vietnē esošais attēls var atšķirties no sākotnējā produkta.

Parafīns

 95.00 355.00 /gab.

Parafīns loksnēs sveču izgatavošanai
Kušanas temperatūra: no 56 līdz 58 °C
Daudzums: kaste 25 kg (5 loksnes)
Zīmols: FR 56-58

 95.00 /gab.
 355.00 /gab.

Parafīns

prod_image

* lauki ir obligāti

Apraksts

Parafīns

Parafīns ir gudrs risinājums daudziem profesionāļiem un amatieriem. Vielu raksturo laba efektivitāte un saprātīgas izmaksas.

Parafīns 100%, hidroapstrādāts, ugunsdrošs, plātnēs. Ideāli piemērots dekoratīvu sveču liešanai, kā arī sildošu parafīna sveču izgatavošanai. Augstā kušanas temperatūra un augstā viskozitāte nodrošina sveces stabilitāti sveču turētājā. Ir ļoti svarīgi, lai produkts būtu hidroapstrāts, lai no tā izgatavotās sveces varētu izmantot iekštelpās.

Parafīna izmantošana

Parafīns ir universāls savā pielietojumā un tiek izmantots daudzās nozarēs. Izmanto pārtikas iepakojuma ražošanā. Tehniskais parafīns ir iekļauts krāsu un laku izstrādājumos un apavu kopšanas krēmos. To izmanto arī vaska ražošanā.

Kosmētikā:

  • Vazelīna ražošanai.
  • Kosmētiskie preparāti.
  • Medicīnas iekārtu izstrādājumi.
  • Parafīna apstrāde, parafīna terapija, parafīna maskas.

Ražošanā:

  • Sveču liešanai.
  • Dažādām vaska kompozīcijām.
  • Kā smērvielu sastāvdaļa.
  • Sintētisko taukskābju ražošanai.
  • Elastīgu pārtikas iepakojumu impregnēšana un pārklājums, kas saglabā elastību zemā temperatūrā.
  • Kā sakausējumu sastāvdaļas koka, betona un metāla konteineru pārklāšanai, kas paredzēti pārtikas produktu uzglabāšanai.
  • Sajaucot ar benzīnu, ir pretkorozijas pārklājums (degošs!).

Medicīnā:

  • Medicīnas praksē to izmanto tā fizikālo īpašību dēļ: zema siltumvadītspēja, augsta siltumietilpība, latentais saplūšanas siltums, kas vienāds ar 35 cal, kā arī kompresijas darbība.
  • Plaši izmanto neiralģijas un neirīta ārstēšanai.
  • Tam ir īpaši labvēlīga ietekme uz ādu.
  • Parafīna terapijas ietekmē uzlabojas asins un limfas cirkulācija, pastiprinās audu vielmaiņa. Ādas uztura un trofikas uzlabošana noved pie tā, ka tā kļūst elastīga un maiga, mīkstina un mitrina.

Parafīns – kur pirkt?

Pirkt 100% rafinētu parafīnu: pasūti mūsu mājaslapā vai saņem tieši no noliktavas Rīgā (iepriekš piezvanot, lai varam sagatavot Jūsu pasūtījumu). Vairumtirdzniecības pircējiem piedāvājam atlaides, lielāks apjoms – zemāka cena.

Pievērsiet uzmanību arī citiem produktiem: pieejams plašs absorbentu, ķīmisko izejvielu un tehniskās ķīmijas klāsts mūsu veikalā.

Papildu informācija

Svars5 kg
Iepakojums

10 kg, 100 kg, 25 kg, 5 kg

Vielas sastāvs

plāksne

Uzlīmes (piktogramma)

Savienojums

Parafīns

Krāsa

Balts

Sīkdatnes

Šī vietne anonīmi izseko apmeklējumus, lai padarītu vietni lietotājam draudzīgāku. Lūdzu, aizveriet šo dialoglodziņu, lai apstiprinātu, ka esat apmierināts ar to, vai uzzinātu vairāk “Privātuma politika”.