Lūdzu, ņemiet vērā! Vietnē esošais attēls var atšķirties no sākotnējā produkta.

Brezenta tents, ūdensizturīgs, 4x6m

 146.65 /gab.

  • Garums: 6 m
  • Platums: 4 m
  • Biezums: -

Noliktavā 4 prece/-es

Brezenta tents, ūdensizturīgs, 4x6m

prod_image

* lauki ir obligāti

Apraksts

Pērciet ChemLV Brezenta tentu, ūdensizturīgu, 4x6m par izdevīgu cenu Latvijā un Eiropas Savienībā

Paredzētā izmantošana Brezenta tents, ūdensizturīgs, 4x6m – Vēja aizsardzība | Aizsardzība pret lietus | Aizsargājošs ekrāns | Brezents kravas automašīnām | Kravas automašīnas pārsegs | Iekārtu vāki | Siena nojume | Ražas nojume | Atpūtas nojume

Pielietojums — Būvniecības nozare | Transports | Lauksaimniecība |

Apraksts Brezenta tents, ūdensizturīgs, 4x6m

Būvdarbu laikā vairumā gadījumu tiek izmantota no brezenta izgatavota ūdensizturīga telts. Veic pārklājuma materiāla funkciju, kas aizsargā objektus no nelabvēlīgu atmosfēras apstākļu ietekmes. Strādājot ar pamatu rudenī vai ziemā, tā ir neaizstājama lieta, jo tai piemīt siltumizolācijas īpašība. Tāpēc tas pasargā objektu no mitruma un sala.

Pateicoties materiāla piesūcināšanai ar īpašiem ūdeni atgrūdošiem šķīdumiem, ūdensizturīga tenta nojume kļūst neaizstājama nojumju vai nojumju būvniecībā. Brezenta materiāls, kas izgatavots no stingra audekla, atbilst visiem noteikumiem par priekšmetu aizsardzību pret mitrumu, netīrumiem, šķidrumiem, dabīgiem nokrišņiem un visa veida mehāniskiem bojājumiem. Ūdensizturīgā telts, kas izgatavota no brezenta, izceļas ar augstu izturību un nodilumizturību. Brezentam ir viena ievērojama īpašība – higroskopiskums.

Raksturības

Ūdensizturīgs nojumes tents VO – izturīgs audums no biezas dzijas (brezents). Austam materiālam, kas izgatavots no vītā lina un kokvilnas diegiem, ir augsta izturība. Brezenta audums izceļas ar nodilumizturību, ūdensizturīgs, nelaiž cauri ūdeni pat stipru lietusgāžu laikā. Tas nav pakļauts deformācijai temperatūras un piesārņojuma ietekmē. Produkts kalpos vienu sezonu. Universālā brezenta nojume tiek izmantota garāžām, nojumēm, nojumēm, teltīm, preču iepakošanai un transportēšanai, kā arī telpu zonēšanai un norobežošanai, atvērtu logu un durvju ailu izolēšanai. To var izmantot kā āra, ūdensizturīgus aizkarus uz ielas lapenē vasarnīcām, dārziem, piemājas dārziem un citām sadzīves vajadzībām. Pasargā telpu no mitruma, netīrumiem, putekļiem, nokrišņiem un kukaiņiem, kas paredzēti, lai uzturētu siltumu.

Lietojumprogramma

Audekla nojume ar cilpām ļauj izstiept audekla nojume un salabot to vienā pozīcijā. Brezenta nojume ir izturīga pret salu, krusu, vēju, sniegu un citām deformējošām ietekmēm. Ūdeni atgrūdošs brezents tiek izmantots kā termoaizkaru aizkars garāžās. Kā arī autoservisi, darbnīcas, uzņēmumi, ražošanas, noliktavu un citas neapsildāmas telpas. Uztur siltumu, pasargā no caurvēja un sliktiem laikapstākļiem.

Brezents noder kempingos, piknikā un atpūtā. To var izmantot kā tūristu markīzi kā nojume virs telts, lai radītu papildu aizsardzību pret sliktiem laikapstākļiem un svelmainu sauli. Neaizstājams palīgs tūristiem pārgājienos un ceļojumos. Nojume automašīnai tiek izmantota kā pārsegs uz automašīnas novietošanas laikā zem klajas debess. Aizsargā automašīnu no krāsas izbalēšanas, saules un citām vides ietekmēm. Garāžas aizkari ir ērti uzstādīti uz vārtiem, lai radītu komfortablus apstākļus garāžā. Garāžas apsildāmais cietais aizkars netiek izpūsts un nesamirkst. Ūdensizturīgs brezenta materiāls nodrošina pastāvīgu gaisa cirkulāciju.

Būvnojume ir neaizstājams atribūts būvlaukumā, tā nodrošinās materiālu drošību un fasādes aizsardzību remonta un būvdarbu laikā. Izmanto arī autoceļu un dzelzceļa transportā, lai aizsargātu kravu. Jūs varat iegādāties nojumes brezenta tentu starpsienas, aizkaru vai seguma grīdas izbūvei. Viegli un ērti uzglabājams, salocīts neaizņem daudz vietas. Preces un aksesuāri atpūtai un kempingam ir īstā dāvana vīrietim.

Papildu informācija

Vielas sastāvs

Tekstils

Garums

6 m

Biezums

Iepakojums

Lieta

Platums

4 m

Svars

1,08 kg

Izmērs

4×6 m

Krāsa

Zaļš

Tips

Tekstils

Sīkdatnes

Šī vietne anonīmi izseko apmeklējumus, lai padarītu vietni lietotājam draudzīgāku. Lūdzu, aizveriet šo dialoglodziņu, lai apstiprinātu, ka esat apmierināts ar to, vai uzzinātu vairāk “Privātuma politika”.