Lūdzu, ņemiet vērā! Vietnē esošais attēls var atšķirties no sākotnējā produkta.

Tvaika un karstā ūdens šļūtene ø 16/24 mm

 4.25 /m.

  • Diametrs: 16/24 mm
  • Garums: Tekošais metrs

Noliktavā 11 prece/-es

Tvaika un karstā ūdens šļūtene ø 16/24 mm

prod_image

* lauki ir obligāti

Apraksts

Pērciet tvaika un ūdens šļūteni no ChemLV par izdevīgu cenu Latvijā un Eiropas Savienībā

Paredzētā izmantošana Tvaika un karstā ūdens šļūtene ø 16/24 mm – Tvaika transportēšana | Karstā ūdens transportēšana | Ūdens transports |

Apraksts

Karstā ūdens šļūtenes un tvaika šļūtenes tiek izmantotas katlu mājās un siltumcentros, tvaika tīrīšanas iekārtās, kur vien nepieciešams pārvadīt enerģiju vai tvaiku kā produktu. Tvaika cauruļvadus izmanto tvaika pārvadīšanai no ražošanas vai izplatīšanas vietas uz lietošanas vietu. Tvaika uzmava ir izturīga pret augstas temperatūras apstākļiem.

Rūpnieciskās tvaika un karstā ūdens šļūtenes tiek izmantotas dzesēšanai vai karstā ūdens sagatavošanai dzelzs un tērauda rūpniecībā. Karsti vulkanizēta stikla auduma apvalks kalpo kā aizsardzība pret ārējām termiskām ietekmēm, starojuma temperatūru un dzirkstelēm.

Rūpnieciskās karstā ūdens un tvaika šļūtenes tiek izmantotas dažādās jomās:
– pārtikas rūpniecība;
– automobiļu rūpniecība;
– naftas pārstrādes rūpniecība;
ķīmiskā rūpniecība;
– komunālie pakalpojumi.

Mūsu uzņēmumā varat iegādāties jebkura garuma un izmēra šļūteni tvaika un karstā ūdens padevei. Visām rūpnieciskajām tvaika šļūtenēm ir nepieciešamie kvalitātes sertifikāti un tās atbilst starptautiskajiem standartiem.

Papildu informācija

Vielas sastāvs

Šļūtene

Garums

Tekošais metrs

Biezums
Platums
Diametrs

16/24 mm

Iekšējais diametrs

16 mm

Ārējais diametrs

24 mm

Sīkdatnes

Šī vietne anonīmi izseko apmeklējumus, lai padarītu vietni lietotājam draudzīgāku. Lūdzu, aizveriet šo dialoglodziņu, lai apstiprinātu, ka esat apmierināts ar to, vai uzzinātu vairāk “Privātuma politika”.