Lūdzu, ņemiet vērā! Vietnē esošais attēls var atšķirties no sākotnējā produkta.

Sāls un smilšu maisījums 25-75%

 6.99 203.28 /gab.

  • Formula: NaCl (25%)
 6.99 /gab.
 203.28 /gab.

Sāls un smilšu maisījums 25-75%

prod_image

* lauki ir obligāti

Apraksts

Pērciet sāls un smilšu maisījumu 25%-75% no ChemLV par izdevīgu cenu Latvijā un Eiropas Savienībā

Paredzētā izmantošana Sāls un smilšu maisījums 25%-75% – Pretapledošanas līdzeklis | Ceļu apstrāde | Ietvju apstrāde | Pretledus | Pretapledošanas līdzeklis

Piemērojams — mājokļu un komunālie pakalpojumi

Apraksts Sāls un smilšu maisījums 25%-75%

Smilšu un sāls maisījums ir populārs atledošanas līdzeklis, ko izmanto komunālie uzņēmumi un privātais sektors. Parasti šis materiāls ir 75 procenti smilšu un 25 procenti sāls. Bet var būt arī citas proporcijas, atkarībā no preču ražotāja un zīmola. Smilšu sāls cena noteikta zema, savukārt šāds maisījums ir apveltīts ar augstu pretapledojuma efektu. Uzreiz pēc materiāla uzklāšanas uz virsmas tehniskā sāls klātbūtnes dēļ ledus izkusis, un smiltis uzlabo saķeri.

Ja nepieciešams iegādāties smilšu un sāls maisījumu Rīgā, vislabāk to darīt mūsu veikalā. Pretapledošanas reaģentu tirdzniecība mūsu uzņēmumā notiek ar pircējiem izdevīgiem nosacījumiem. Mēs piedāvājam preces par zemām cenām un ātru piegādi. Smilšu sāls tiek nodrošināts iepakots 25 un 1000 kg maisos. Tas nodrošina maisījuma transportēšanas un lietošanas ērtības. Pateicoties gatavā pretapledojuma līdzekļa iegādei, jums nav jātērē laiks, sajaucot komponentus pareizās proporcijās.

Papildu informācija

Svars25 kg
Iepakojums

Big-bag 1000 kg, Maiss 25 kg

Vielas sastāvs

Kristāli

Formula

NaCl (25%)

Uzlīmes (piktogramma)

Krāsa

Dzeltens

Sīkdatnes

Šī vietne anonīmi izseko apmeklējumus, lai padarītu vietni lietotājam draudzīgāku. Lūdzu, aizveriet šo dialoglodziņu, lai apstiprinātu, ka esat apmierināts ar to, vai uzzinātu vairāk “Privātuma politika”.