Lūdzu, ņemiet vērā! Vietnē esošais attēls var atšķirties no sākotnējā produkta.

Silikagels (1 kg)

 10.89 /gab.

Silikagels ir ciets absorbents, tas ir viela, kas aktīvi absorbē mitrumu.

Silikagels (1 kg)

prod_image

* lauki ir obligāti

Apraksts

Pirkt Silikagels (1 kg) no ChemLV par izdevīgu cenu Latvijā un Eiropas Savienībā

Silikagelu izmanto ikdienas dzīvē un rūpniecībā kā adsorbentu. Tas ir iesaistīts rūpniecisko eļļu, naftas nosēdumu, gaisa attīrīšanā no dažādas izcelsmes tvaikiem un gāzēm. Silikagels piemērots konteineru pārvadāšanai.

Silikagels ir stiklveida un stiklveida matēti ovālas vai sfēriskas formas graudi. Pārstāv porainas struktūras žāvētu silīcijskābes želeju ar augsti attīstītu iekšējo virsmu.

Ķīmisko tvaiku absorbētājs, Šķīduma žāvētājs, Logu aizsvīšanas līdzeklis, Mitruma kontroles līdzeklis, Sastāvdaļa optiskā stikla ražošanā

Izmantošana. Silikagēls lielporu (1 kg)

Silikagelus galvenokārt izmanto gaisa, oglekļa dioksīda, ūdeņraža, skābekļa, slāpekļa, hlora un citu rūpniecisko gāzu žāvēšanai.

Silikagela spēja absorbēt ievērojamu daudzumu ūdens tiek izmantota dažādu šķidrumu žāvēšanai. It īpaši, ja dehidrēts šķidrums slikti izšķīst ūdeni. Halogenēto freona šķidrumu žāvēšana. Silikageli kalpo arī kā desikanti iekārtu konservēšanai, lai pasargātu to no korozijas.

Kopā ar ūdeni silikageli labi adsorbē daudzu organisko vielu tvaikus. Šo īpašību izmanto benzīna, benzola, ētera, acetona utt. tvaiku uztveršanai (reģenerācijai).

Silikagela īpašība absorbēt daudzas vielas no šķidrās fāzes tiek izmantota dažādu eļļu rūpnieciskajā attīrīšanā. Atsērojot eļļas sloksnes un atdalot no eļļas sveķainas vielas ar augstu polimēru saturu.

Silikagēlu izmanto – Ķīmiskā rūpniecība, Ražošana, Mājsaimniecība, Laboratorijas pētījumi, Stikla rūpniecība

Vai meklējat kur pirkt silikagelu par labu cenu? Pie mūms var atrast lielu absorbentu, ķīmisko izejvielu un tehniskās ķīmijas klāstu.

Papildu informācija

Vielas sastāvs

Granulas

Iepakojums

Maiss 1 kg

Svars

1 kg

Krāsa

Balts-zils

Tips

Granulas

Sīkdatnes

Šī vietne anonīmi izseko apmeklējumus, lai padarītu vietni lietotājam draudzīgāku. Lūdzu, aizveriet šo dialoglodziņu, lai apstiprinātu, ka esat apmierināts ar to, vai uzzinātu vairāk “Privātuma politika”.